Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tervek

2011.10.28

                       Ide írom hogy miket tervezek és valósítok meg!
       A terveimhez hozzá tudtok szólni mert engedélyeztem a hozzászólásokat! Így le tudjátok írni hogy szerintetek még minek kéne megvalósulnia vagy hogy melyik terv tetszik és az valóban jó lenne!

1. Terv:
  - Mivel tudom, hogy sokan lopják a képeket az oldalakról, ezért a képeket le fogom zárni és csak bizonyos képeket lehet majd ingyen letölteni! *  
                  A Képgalériát nem zárolom, mert az arra készült hogy letölthessétek!  


2. Terv:

    - Készíteni fogok szavazást az oldalra, és tudtok szavazni ingyenesen.  

 

 3. Terv:

- Mozgó szavakat létrehozni a Kezdőlapon.    

 

4. Terv:

- Létre fogok hozni a Képgalériába, egy Háttérképek nevű mappát, ami szintén letölthető lesz. Az hogy hány darab kép lesz benne, még nem tudom. 

 

5. Terv:

- Sok fejlécet fogok csinálni, és mind külömböző lesz. Mert mikor ez a heti szavazás lezárul, és kiderül hogy hogy döntöttetek, akkor én olyan időközönként teszek új fejlécet.  

 

6. Terv:

- A jövőheti kérdésnek szerintem azt fogom betenni hogy akarjátok-e hogy csináljak az összes fejlécemnek egy menüpontot. Jövőhétig lehet rajta gondolkodni és utána szavazni! :D ;)  

 

7. Terv:

- Valahogy csinálok egy órát az oldalra mert úgy sokkal jobb lesz mindenkinek.   

 

8. Terv:

- Mikor telefonról vagyok fent akkor észrevettem hogy az Opening-ek nagyon lassan jönnek be vagy egyátalán be sem jönnek. Ezért erre ki fogok találni valamit. Még nem tudom mit de lehet hogy minden Opening után lapozni kell és így fogom megoldani. Így akiknek rossz a netük azoknak is be fog jönni.  

9. Terv:

Felteszem a Naruto Movie-kat (filmeket) mert én már láttam őket és nagyon jók! De nem csak a sima Naruto-s filmeket teszem fel hanem a Shippuuden Movie-kat is. :D 

* Ha valaki mégis letöltené valaki a zárolt képeket akkor is az oldalam logo-ja rajta lesz vagyis az azt jelenti hogy rendőrt is hívhatok mert lopásnak számít és ha megtalálják azt az embert aki ellopta annak pénzbírság jár! Csak az erre kijelölt képeket lehet letölteni! Például a Képgalériából a képeket.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.