Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


HMA válogató Budapesten

2012.08.31

A tribute (cover) banda felvételt hirdetett a táncolni és énekelni vágyó ázsiai zenék kedvelőinek. Az elmúlt hetekben annyi jelentkező gyűlt össze, hogy szeptember 15-én a csapat megrendezi az első válogatót Budapesten. Bár a megmérettetésre csak a "versenyzők" és családtagjaik látogathatnak el, azért így is akad egy-két érdekes adalék számunkra.

pic-2.jpg

Tudnivalók a válogatóról a HMA oldaláról:

Válogató időpontja: 2012. 09. 15. 11:00
Válogató helyszíne: Roxy Stúdió (1136 Budapest Tátra utca 4.)


A válogatóra a következő módon kell készülni mindenkinek, aki eljön:

Énekes jelöltek:
-2 (azaz kettő) szabadon választott dal. Ezek közt lennie kell egy lassúnak, valamint egy gyors számnak. Műfaji megkötés nincs. Azt a dalt énekeld, amiben úgy érzed a legjobban meg tudod mutatni tudásod.

Táncos jelöltek:
Önálló táncot kell előadnotok, szabadon választott dalra, maximum 2 percben.
Akik énekkel és tánccal is jelentkeznek, azokra mindkettő vonatkozik.

Egyéb fontos információk:
-A Roxy Stúdióban lehetőségetek van átöltözni, az öltözőkben zárható szekrények vannak, a tárgyakért a Roxy nem vállal felelősséget!
-A zenei alapokat, amire énekeltek, táncoltok cd-n, illetve pendrive-on tudjátok leadni, a válogató legelején, tehát 11 órakor.
-Az énekesek mikrofonba fognak énekelni.
-A válogató alatt a termek zárva lesznek így a jelentkezők nem hallják és nem látják egymás produkcióját.
-Igyekszünk mindenkire elég időt szánni, de azt sem szeretnénk, hogy egyeseknek sokat kelljen várni, ezért kérünk mindenkit jól felkészülten, a lehető legjobb formájában érkezzen.
-18 éven aluli jelentkezőinknek szülői hozzájárulás szükséges a válogatón való részvételhez. (Ezt az adott kiskorú jelentkezők e-mailben megkapják, egyéb esetben e-mail címünkön kell kérni. A szülő beleegyezést magatokkal kell hozni, csak ebben az esetben tudunk titeket meghallgatni.)

A meglepetés marad a végére: a válogató műsorvezetője 
Enji lesz, aki gyönyörű cosplayer, modell és gamer kis hazánkban. Úgyhogy ha részben, de az anime-manga szubkultúra is benne van ebben a kezdeményezésben, plusz, gondoljatok arra, hogy mennyi kedvenc anime opening-ending dalt hozhatnak majd el a leendő tehetségek a j-rock/j-pop vonulataiból.