Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Cosplayer Expo Budapesten

2012.08.10

Vár Téged a nyár legnagyobb cosplayes és japán kulturális rendezvénye a Cosplayer EXPO 2012. augusztus 18-án (szombaton). A Millenáris Teátrumban tartandó rendezvényen látható lesz kiemelt performance verseny, az Eurocosplay második döntője, lesz Cosplay Charity Gála és külföldi vendégek is további színesítik a programot.

pic-1.jpg

Nem kell őszig várni a következő HoldfényConig, hiszen AUGUSZTUS 18-án aCOSPLAYER EXPO rendezvényen találkozhatunk ismét! Gyertek el Ti is, hiszen fergeteges újdonságokat mutatunk be, és számos meglepetéssel is találkozhattok! Rengeteg jelmez, játékok, versenyek, külföldi vendégek, pályázatok… Cosplay és anime minden mennyiségben, plusz lesz DDR, karaoke, árusok és rengeteg workshop!

Kiemelt versenyek
-COSPLAYER VERSENY (Nagyszabású Cosplayer Verseny és számos kiemelt kategória)
-SÜTHETŐ GYURMA VERSENY - 2 kategória lesz: Animakett (anime témájú figurák, makettek) és Ékszer mánia (ékszerek bármely témában) - A beküldési határidő augusztus 6-a!
- A helyszínen a kézműves workshopoktól kezdve vásár és további színes programok várhatóak, részletek Facebook-on olvashatóak.

Helyszín és időpont: Millenáris „Teátrum” - Augusztus 18.